Butikslokaler Viborg


Perfekt placering til pladskrævende detailforretning eller kontor med høj profilering. Attraktivt udstillingsområde. Mulighed for kombination af engroslager/administration. Gode muligheder for servicevirksomhed. Ejendommen udlejes samlet eller opdelt.

Ejendommen består af en butiksbygning samt en kold lagerhal.
Butiksbygningen er opført som en søjle-/dragekonstruktion med ydervægge i gule teglsten. Facadevæggene er vandskuret.
Bygningen er opført i 2 gennemgående plan. Der er forbindelse mellem de 2 plan 2 steder i bygningen via trapper. Bygningen er velegnet til butik og udstilling med tilhørende lagerfaciliteter samt til kontor. Lokalerne er udlejet til Dansk Røde Kors, Purac og BE Cablecon.

Koldlagerhallerne er opført som stålgitterspær konstruktion med en loftshøjde på ca. 5 m under spær. Der er etableret et indskudt dæk i den ene ende af hallen. Ydervægge i stålprofilplader. Der er 2 porte i hver facade på ca. 5 * 4,5 m. Disse er til dels ledige.

Lokalerne kan tilkøres fra Marsk Stigs Vej samt Nellikevej. Gode parkeringsmuligheder såvel foran som langs ejendommen.

Lokalerne er beliggende i et erhvervsområde syd for Viborg midtby på en sidevej til byens indre ringvej. Ejendommen passeres dagligt af mere end 10.000 biler.

I området forefindes butikker, lager-/værkstedsejendomme samt boligejendomme. Den nærmeste nabo er Sanistål, som har etableret sig i en nyopført forretning på 1700 m2.

Kontaktpersoner